Lotul echipei Oltchim Ramnicu Valcea se reuneste, vineri, pentru reluarea pregatirilor, cu opt zile inaintea primului meci oficial din anul 2013.
Presedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, joi, ca echipa se va reuni in formula completa. "Reunirea din 2013 este programata vineri, in formula completa, fara nicio derogare. Fireste ca vom sta 10 minute la un pahar cu sampanie, le vom oferi flori campioanelor noastre europene, Marija Jovanovici si Katarina Bulatovici, dar apoi va fi o sedinta normala de pregatire, pentru ca timpul este foarte scurt pana la primul meci oficial, adica in 12 ianuarie, cu Galati. Fetele au avut programe individuale de pregatire, care sunt verificate cu aparate, astfel ca nu mai e timp de acomodari. Vor exista cateva modificari de date ale meciurilor din Liga Nationala, cu Braila, Baia Mare si Zalau, la cererea noastra sau a adversarelor, pentru ca se apropie si meciurile din Liga Campionilor", a declarat Berbecaru.

Citeste mai mult pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.