Desi CFR Cluj a adunat 10 puncte in faza grupelor si a invins clubul englez Manchester United, finantatorul Arpad Paszkany a anuntat ca sumele primite de la UEFA sunt departe de estimarile initiale.

"Am primit pana acum in jur de 11 milioane de la UEFA, banii vin in transe. Totalul sumelor va ajunge la 14 milioane de euro. Cei care au vorbit despre alte sume nu se afla la curent cu politicile UEFA si s-au luat ca nivel, probabil, banii care erau incasati pe vremuri de Steaua, la primele lor participari in Liga Campionilor. Pe atunci, UEFA era cu mult mai darnica", a declarat Paszkany, potrivit citynews.ro.

De asemenea, finantatorul campioanei Romaniei spuna ca si banii veniti din vanzarea biletelor au fost sub estimarile initiale.

"La meciurile din grupe s-au incasat in jur de 700.000-800.000 de euro. De aici se platesc diverse, inclusiv impozite, asa ca sumele care ne ramin sunt mai degraba nesemnificative. Probabil ca nici daca punem la socoteala si incasarile din meciurile disputate in preliminariile Ligii Campionilor nu trecem de 600.000-700.000 de euro, net", a mai adaugat Paszkany.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.