Suporterii din Soseaua Stefan cel Mare nu l-au iertat nici aseara pe presedintele clubului, transmitandu-i din nou sa plece cat mai repede cu putinta de la Dinamo.

"Mi-as dori ca fanii sa ma injure meci de meci, dar echipa sa castige", spunea Giovani Becali la o zi dupa partida cu TSKA Moscova.
Suporterii "cainilor" s-au conformat iar cu prilejul meciului de aseara l-au atacat din nou pe presedintele executiv al bucurestenilor. Fanii din peluza "Catalin Hildan" au afisat un banner pe care scria: "Tot n-ai inteles mesajul? Pleaca!". Pe un alt banner era inscriptionat urmatorul mesaj: "Nu rezisti doi ani, ca te demite peluza 'Catalin Haldan>>!", aluzie la amenintarea lansata de Giovani, conform careia in doi ani peluza nu va mai exista. De asemenea, pe tot parcursul primei reprize, suporterii dinamovisti au fost mai preocupati sa se razboiasca cu presedintele decat cu galeria timisorenilor. "Impresarule, pleaca, lasa-ne!", "Giovani, hotule, pleaca, lasa-ne!" au scandat spectatorii prezenti in "Groapa".

Altfel, suporterii cainilor nu l-au uitat nici pe tehnicianul banatenilor, Gica Hagi. Acestia l-au injurat mai mereu, jignindu-l in nenumarate randuri. "Gica Hagi ne sugi ...", a fost scandarea preferata a suporterilor din peluza "Catalin Hildan".

300 de timisoreni au vizionat meciul la Casa Studentilor

Meciul dintre Dinamo si Poli s-a putut viziona la Timisoara, in mod organizat, intr-o sala din incinta Casei Studentilor. Pentru aceasta varianta au optat aproximativ 300 de fani alb-violeti. Dotati cu o varietate de accesorii imprimate cu simbolurile clubului sau cu fulare in culorile lui Poli, suporterii banateni s-au manifestat zgomotos la majoritatea actiunilor de atac ale favoritilor. Fiecare dintre cei prezenti in sala a platit o taxa de intrare de 3 RON. De asemenea, la finalul meciului in cazul unei victorii, cei 300 de suporteri Viola urmau sa se deplaseze in centrul orasului Timisoara pentru a sarbatori izbanda din "Stefan cel Mare".

Gheorghe Hagi a fost incurajat de familie
Antrenorul Politehnicii Timisoara, Gheorghe Hagi, a fost incurajat aseara de la tribuna oficiala a stadionului din Stefan cel Mare de catre cei doi copii ai sai Ianis si Chira, de catre sotie, Marilena si soacra. De altfel, atunci cand a patruns pe arena alb-rosiilor, baiatul "Regelui" a exclamat: "Tati castiga cu Dinamo!". In alta ordine de idei, tot la tribuna oficiala a fost prezent sI capitanul traditional al banatenilor, Viorel Moldovan, care din cauza unei accidentari se afla departe de gazon.

Marseille a reusit aseara doar o remiza la Nancy
Ultimul oponent al dinamovistilor din Cupa UEFA, Olympique Marseille a reusit aseara numai un rezultat de egalitate, scor 1-1, in deplasarea de la Nancy. Olymique a fost condusa cu 1-0 dupa golul lui Zerka (49) si a egalat zece minute mai tarziu prin Niang. Altfel, cei Marseille este gata sa-l repatrieze, in cadrul perioadei de transferari din luna ianuarie, pe Lauren Robert, de la Newcastle. Ceilalti atacanti vizati de tehnicianul lui OM, Jean Fernandez, sunt Djibril Cisse de la FC Liverpool si togolezul Adebayor de la AS Monaco.

Hagi si Andone s-au evitat reciproc

Atat Ioan Andone, cat si Gica Hagi nu au avut deloc stare pe tot parcursul partidei, ambii traind fiecare faza la intensitate maxima, gesticulat si tipand in dese randuri la propriii jucatori. Nervozitatea antrenorului timisorenilor s-a accentuat in minutul 13 cand acesta a fost nevoit sa faca o schimbare, Velcea luandu-i locul accidentatului Florin Batranu. Desi puteau vorbi, Hagi si Andone s-au evitat, asta si din cauza tensiunii enorme ce a planat asupra acestui meci.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.