Internationalul Adrian Mutu este decis ca, dupa incheierea carierei de fotbalist, sa se stabileasca in Statele Unite ale Americii.

Desi spunea intr-o vreme ca vrea sa-si incheie cariera de fotbalist in Romania, Adrian Mutu (33 de ani) s-a razgandit. Atacantul legitimat la echipa franceza Ajaccio a marturisit ca nu mai vrea sa auda de tara natala.

„Nu ma mai intorc in Romania, nici pentru a-mi incheia cariera de fotbalist, nici pentru a locui acolo. Nu mai vreau sa traiesc in tara mea natala”, a spus Mutu, citat de evz.ro.

„Ce sa mai caut, ma, acolo (n.r. - in Romania)? Sa ma vaneze aia ca pe fazani? Sa beau un pahar cu apa si sa scrie toti ca e votca? Sa ies cu vreo prietena de familie si sa se speculeze ca i-o trag nu stiu cui? Mi-a ajuns, nu mai vreau! Poate sa mai ajung doar asa, in vizita, ocazional”, s-a confesat Mutu unui grup de prieteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.