Victor Piturca, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, a tras linie si a facut bilantul echipei nationale in 2012, an in care formatia tricolora a urcat 23 de locuri in clasamentul FIFA si se afla bine pozitionata in lupta pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2014.
"Valorile au disparut din fotbalul romanesc. A aparut o noua generatie, iar rezultatele sunt peste asteptari. Am preluat o echipa in deriva, cu valori putine, si am obtinut rezultate bune intr-un timp scurt. Este o performanta si ma astept ca in 2013 sa avem rezultate si mai bune. Belgia cu lotul de acum au ratat doua calificari. Si obiectivul meu este calificarea la Euro 2016, dar facem tot ce este posibil pentru a ne califica in Brazilia. Eram pe locul 56 si am ajuns pe locul 33. In grupa suntem la trei puncte de primul loc, insa avem sperante ca impotriva unor adversari redutabili precum Uruguay, Elvetia, Turcia sau Belgia am obtinut rezultate pozitive. Avem disponibilitati si speram sa ne batem cu orice echipa din lume. Speram sa obtinem calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia", a declarat Piturca la GspTv.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.