Pugilistul Lucian Bute a declarat ca discutiile pentru urmatorul sau meci sunt avansate si ca este posibil ca pana la inceputul lunii ianuarie situatia sa se clarifice.

"Unul dintre obiectivele mele pentru anul 2013 este sa redevin campion mondial, sa recastig centura. Vom vedea ce va fi, inca nu s-a stabilit urmatorul meci, sunt negocieri, discutii. Poate pana la inceputul lunii ianuarie vom sti cu exactitate incotro o luam. Promotorul meu este deja in negocieri, discutiile sunt destul de avansate si, de comun acord, vom stabili daca voi boxa cu Carl Froch in primavara sau in toamna. De boxat vom boxa cu siguranta. Este doar o chestiune de timp si de negociere", a spus Bute, potrivit OnlineSport.ro.

Intrebat daca este posibil sa boxeze in Romania, Lucian Bute nu a respins aceasta varianta, dar a precizat ca in 2013 isi propune sa boxeze la Montreal. "Totul este posibil, insa planul nostru este ca la anul sa boxez la Montreal. Cei de la Interbox spun ca voi boxa la Montreal sau la Quebec", a afirmat el.

Citeste mai mult pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.