Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, a anuntat, vineri, ca nu va mai participa la competitiile internationale. Totusi, sportiva a precizat ca este posibil ca in vara sa revina asupra acestei decizii.
"Cu greu am luat aceasta decizie. Am zis dupa Jocurile Olimpice ca imi las un timp mai mare de gandire ca sa vad daca sunt pregatita, iar dupa patru luni aceasta decizie a venit. Acum doua zile am fost la ANST pentru a discuta despre aceasta renta viagera si sa completez o cerere. In 2013, daca as fi vrut sa ma intorc la sportul de performanta, nu as mai fi putut fi la acelasi nivel si sunt doar Campionatele Mondiale. Aceasta nu este o festivitate de retragere si nu o voi face deocamdata, pentru ca s-ar putea sa ma razgandesc. Este o retragere din competitiile internationale, dar voi inota in continuare de patru, cinci ori pe saptamana pentru ca sportul este viata mea. S-ar putea ca in vara sa decid sa ma intorc la sportul de performanta. La Campionatele Nationale din vara voi participa de placere, in afara competitiei", a declarat Potec, potrivit prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.