Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a inregistrat o noua victorie in razboiul impotriva Federatiei Romane de Fotbal.

Potrivit editie.ro, Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia Comisiei de Recurs a FRF conform careia clubul din Banie era obliga sa plateasca daune in valoare de 7 milioane de euro dupa ce l-a dat afara pe Victor Piturca din functia de antrenor.

"Astazi, Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat in dosarul 7553/2/2012, in care Fotbal Club Universitatea Craiova SA a contestat deciziile pronuntate de catre Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor si Comisia de Recurs din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, in ceea ce priveste hotararea 106/CR/2012 si care avea ca obiect precizarea ca Victor Piturca are de primit 7 milioane de euro de la FC Universitatea Craiova.

Prin pronuntarea data astazi, judecatorul Cornel Dobraniste a admis actiunea introdusa de catre Clubul Universitatea Craiova, dispunand admiterea actiunii in anulare a clubului, anularea deciziei Comisiei de Recurs a FRF nr 106, rejudecarea recursului si admiterea acestuia, pe fond, respingand cererea lui Piturca.

In urma acestei decizii, care este una definitiva, executorie, dar cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, asa-zisa datorie a Universitatii Craiova catre Piturca Victor devine istorie", se arata in comunicatul clubului din Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.