Hagi va infrunta echipa lui Giovanni, omul care i-a propus in trecut sa vina antrenor la Dinamo.
Nu este un secret pentru nimeni. Intre Gheorghe Hagi, managerul general al lui Poli, si Giovani Becali, presedintele executiv al lui Dinamo, exista o foarte strinsa relatie de prietenie. Cei doi s-au apropiat unul de altul la inceputul anilor '90. Atunci, impresarul Becali i-a inlesnit fotbalistului Hagi parafarea unui angajament extrem de avantajos cu marele Real Madrid. Tot Giovani a fost cel care i-a intins o mina de ajutor Regelui cind lucrurile nu mergeau tocmai bine pentru cel poreclit "Maradona din Carpati".

Transferul lui Hagi la Galatasaray a reprezentat un cistig pentru toata lumea. Actualul antrenor al lui Poli s-a umplut de bani si a cucerit, definitiv, inima turcilor, Becali s-a ales cu un comision frumusel, iar gruparea Cim-Bom a dat de gustul marilor victorii europene. Fostul procurator nu l-a lasat de izbeliste pe Hagi nici dupa ce acesta a imbratisat cariera de antrenor. Cind Regele a fost indepartat de pe banca tehnica a Galatei, Becali a facut tot ce i-a stat in putinta sa-l impuna antrenor la Dinamo.

Nu a reusit. "Hagi ramine prietenul meu, dar vreau sa-l bat rau de tot. Asta e soarta mea, sa-mi bat "copiii". Intii a fost Dan Petrescu, acum urmeaza Gica", a spus Giovani. Antrenorul alb-violetilor a evitat sa dezvolte subiectul: "Nu eu joc contra lui Giovanni, ci Poli contra lui Dinamo". A facut insa mai multe referiri la meci: "Dinamo are jucatori valorosi, capabili sa rupa oricind echilibrul meciului. Cheia partidei va fi la mijlocul terenului. Nu conteaza citi atacanti voi folosi, ci cum vom juca".

CUPA UEFA

GRUPA F
Dinamo - TSKA Moscova 1-0
(V. Munteanu 72)
Levski Sofia - Marseille 1-0
(Yovov 56)

1. Marseille 3 2 0 1 3-2 6
2. Levski Sofia 3 2 0 1 3-2 6
3. DINAMO 3 1 1 1 1-1 4
4. TSKA Moscova 4 1 1 2 3-4 4
5. Heerenveen 3 0 2 1 0-1 2

Ultima etapa (14 decembrie)
Marseille - DINAMO
Heerenveen - Levski Sofia.
TSKA Moscova sta CUPA UEFA

Dinamo se califica
-daca invinge la Marseille
-daca face egal la Marseille, iar Heerenven cistiga doar cu 1-0 cu Levski
-daca pierde cu 2-3 cu OM, iar olandezii nu bat pe Levski; la egalitate cu TSKA, conteaza golurile inscrise in deplasare


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.