Cu o zi inainte de victoria dinamovistilor in fata detinatoarei Cupei UEFA, TSKA Moscova, presedintele executiv al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Giovanni Becali, a anuntat ca iese din silenzio stampa. In cursul zilei de ieri a organizat o conferinta de presa in care a dezmintit zvonurile legate de o posibila demisie a sa, precum si pe cele cu privire la plecarea lui Ioan Andone.

"Nu s-a pus niciodata problema si nici nu se pune. Eu am venit la Dinamo sa fiu inmormantat de dinamovisti. Nu voi pleca pentru ca vor doi-trei suporteri. Am venit la Dinamo cu inima, cu sufletul si cu banii. In cele patru luni de cand sunt la club am castigat Supercupa, am iesit din Cupa Romaniei si ne-am calificat in grupele Cupei UEFA. Atunci cand aveam cinci puncte avans fata de Steaua am spus ca e un clasament mincinos. Cel de acum e adevarat, pentru ca Steaua a jucat mai bine, evolueaza de mult timp impreuna, dar acest lucru nu inseamna ca obiectivul nostru nu este titlul. Campionatul este lung si la corectitudinea cu care se joaca pot aparea surprize", a explicat Becali.

Presedintele executiv al dinamovistilor a dezvaluit faptul ca in cazul in care Andone va cere la expirarea contractului o suma mai mare pentru un nou angajament, "avand in vedere ultimele prestatii, ar trebui sa luam in calcul si alti antrenori".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.