Fotbalistul Ianis Zicu a venit, marti dimineata, la DIICOT pentru a fi audiat ca martor in dosarul privind reteaua de prostitutie coordonata de Andreea Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Fostul mijlocas dinamovist Ianis Zicu a ajuns la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in jurul orei 8:30, el refuzand sa faca declaratii.

In acelasi dosar au fost audiati recent deputatii PNL Ionel Palar si Titi Holban, precum si fotbalistul Gabriel Torje, transmite MEDIAFAX.

Titi Holban declara ca a fost audiat aproape 15 minute in dosarul privind reteaua de prostitutie, timp in care procurorii DIICOT i-au aratat mai multe liste cu nume, fara sa recunoasca vreunul, precizand ca nu crede ca va avea de suferit de pe urma scandalului intrucat nu apare ca invinuit.

Surse judicare declarau, in 27 noiembrie, pentru MEDIAFAX, ca in acest dosar mai sunt de consemnat declaratiile ultimilor martori, cazul fiind in faza de finalizare, iar pana la sfarsitul anului anchetatorii vor sa-l trimisa instantei, care se va pronunta asupra vinovatiei acuzatilor.

Andreea Marta a fost pusa sub acuzare in acest caz de prostitutie in urma plangerilor unor femei care lucrau pentru ea, acestea fiind nemultumite de sumele primite dupa prestarea servicilor sexuale.

Potrivit anchetatorilor, de serviciile tinerelor coordonate de Andreea Marta ar fi beneficiat politicieni, fotbalisti si oameni de afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.