UEFA a anuntat, vineri, ca a ridicat suspendarea data impotriva celor de la FC Vaslui.

Moldovenii nu primisera banii cuveniti pentru participarea in cupele europene, din cauza datoriilor. In schimb, Rapid si Dinamo raman in continuare pedepsite de forul european, scrie hotnews.ro.

"Pentru 16 din cele 23 de cluburi care aveau plata primelor pentru sezonul 2012/2013 suspendate temporar de catre Camera de Investigatie a Instantei de Control Financiar (CFCB) sanctiunea a fost ridicata, dupa ce s-a constatat ca s-au implementat cerintele financiare necesare. In baza unor noi informatii oferite de cluburi inaintea termenului de 30 septembrie 2012 si ca urmare a investigatiilor, CFCB a decis, avand in vedere ca nu s-au mai inregistrat intarzieri de plata, sa inchida cazurile a 16 cluburi", se precizeaza pe site-ul UEFA.

Alaturi de FC Vaslui, Atlético Madrid (Spania) si Fenerbahçe SK (Turcia) au avut norocul de a fi scoase de pe "lista neagra" a UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.