Dupa ce a fost acuzat de Arpad Paszkany ca nu a pregatit bine, din punct de vedere fizic, lotul clubului CFR Cluj, Ioan Andone a declarat ca a luat o decizie buna atunci cand a parasit banca formatiei ardelene.

"Cine zice ca CFR nu e pregatita fizic, nu se pricepe la fotbal. Nu poate sa nu fie pregatita fizic o echipa care a scos egal la Galatasaray in zece, in conditiile care au fost acolo. Pana la urma am facut bine ca am plecat acum de la CFR. Acolo e o presiune artificiala", a declarat Andone, potrivit gsp.ro.

La finalul meciului CFR Cluj - Galatasaray, scor 1-3, Arpad Paszkany a afirmat ca echipa nu are pregatire fizica corespunzatoare.

"Noi alergam in gol, ceea ce inseamna ca echipa nu are o pregatire fizica corespunzatoare pentru acest nivel. Si in meciuri mai usoare, din campionat, echipe cu pretentii mai mici decat Galatasaray ne-au dominat fizic", a declarat, dupa meci, finantatorul campioanei Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.