Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti, Vladimir Cohn, a declarat ca se bucura ca s-a retras din fotbal. De asemenea, acesta considera ca Dumitru Dragomir este principalul vinovat pentru situatia dificila in care se afla fotbalul din Romania.
"Ma felicit ca m-am retras din fotbal. Multi se plang, Walter a fost ridicat de DIICOT, deci este bine. Primul pas catre revenirea fotbalului este indepartarea lui Dragomir. El sta de 20 de ani la LPF, dar nu a facut altceva in afara de blaturi, demagogie, face o crima. Eu sunt prieten cu el, bem, stam la o tabla, glumim, dar ceea ce face el nu am auzit in alte tari. In Italia nici nu stiu cine este seful Ligii. Dragomir bate campii, profesional, pentru fotbalul romanesc, este o gaura mare. Sandu si Dragomir sunt niste analfabeti. Seful Ligii e un om manipulabil, care la randu-i manipuleaza comisiile in favoarea unuia sau a altuia. La echipele noastre nu investeste niciun sponsor international tocmai din cauza imaginii pe care o are fotbalul romanesc. De aceea, oameni ca Borcea, Badea, Becali, Copos ar trebui declarati eroi ca investesc. Dau in scris ca ei au pierdut bani din fotbal, niciunul nu a castigat", a declarat Cohn, potrivit prosport.ro.

Liga 1, aproape de colaps. Dragomir: Sase patroni vor sa se retraga


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.