Tehnicianul Dan Petrescu a dezmintit informatia potrivit careia va parasi echipa Sportul Studentesc pentru a semna cu formatia Wisla Cracovia, liderul la zi al campionatului Poloniei. "Nu este adevarat ca plec. Nu am fost in Polonia, asa cum s-a scris", a declarat Dan Petrescu inaintea antrenamentului sustinut ieri dupa-amiaza de formatia Sportul Studentesc pe terenul ICAR.

"Bursucul", care miercuri a lipsit de la antrenamentul echipei din Regie, a mentionat ca exista in continuare posibilitatea ca din retur sa conduca o echipa din strainatate, cel mai probabil in Anglia. Cotidianul polonez "Przeglad Sportowy" a dezvaluit in numarul sau de miercuri ca gruparea Wisla Cracovia i-ar fi inaintat o oferta tehnicianului echipei Sportul Studentesc, Dan Petrescu, acesta solicitand un salariu de 300.000 de dolari pe sezon.

Dan Petrescu si-a afirmat intentia de a parasi gruparea Sportul Studentesc si Romania, dupa ce Ion Craciunescu a fost demis din functia de presedinte al CCA, subliniind din nou acest lucru dupa realegerea lui Mircea Sandu in fruntea FRF. Contractul lui Dan Petrescu cu Sportul Studentesc expira in iunie 2008.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.