In ciuda calificarii Stelei in primavara europeana, Gigi Becali e convins ca nimic nu-l va face pe Oleg Protasov sa se razgandeasca in a parasi gruparea din Ghencea. Echipa urmeaza sa fie preluata de Cosmin Olaroiu caruia, sustine patronul, "i se mai da o sansa"!

Libertatea: Domnule Becali, chiar nu poate fi convins Protasov sa ramana la Steaua?

Gigi Becali: Ar fi o bucurie ca Oleg sa ramana cu noi, insa acolo unde are oferta (n.r. formatia Dnepr Dneprpetrivsk) ar avea salariul de cinci ori mai mare ca aici, asa ca nu-mi mai permit sa-l mai bat la cap.

Nu va pare rau?

Imi pare, dar ce sa fac? Ati vazut, echipa a jucat si pentru el. Eu nu am vorbit cu Protasov de o luna, insa stiu ca va pleca. Mi-a spus ca nu vrea sa discutam despre plecare decat dupa ultimul meci, pentru a nu se rasfrange aceasta problema asupra echipei. Sa asteptam acum partida de la Berlin si vom vedea.

L-ati contactat deja pe Olaroiu?

Am spus ca Oli va fi antrenor, ce sa mai vorbesc cu el. Pentru el e o chestiune reparatorie, i se da o a doua sansa.

Multumit de echipa?

Sunt fericit ca am dat sapte goluri si nu am primit nici unul. Am spus mai de mult ca ne calificam de pe primul loc, nu mai conteaza cu cine vom pica, o sa-i batem si vom juca finala. Asta nu inseamna ca la ultimul meci din grupa mergem in excursie. Vreau ca Steaua sa ia puncte pentru Romania.

A contat in victoria Stelei prezenta presedintelui Basescu?

Adevarul e ca ne-a facut o mare surpriza. Sincer, cand l-am vazut in loja langa mine, nu ma mai gandeam nici la meci, nici la echipa, ci la el. Aveam emotii ca nu cumva sa nu iasa bine. I-am oferit o bricheta cu sigla Stelei. S-a manifestat ca un stelist, pentru ca el este stelist. Il voi invita acum la fiecare meci, pentru ca ne poarta noroc.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.