Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publica si siguranta suporterilor ce vor fi prezenti, joi, la meciul Steaua - VfB Stuttgart, din Liga Europa, intalnire considerata ca fiind cu un grad ridicat de risc, informeaza un comunicat al Jandarmeriei.

Potrivit MEDIAFAX, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19:30 doar pe baza de bilete si invitatii. Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Totodata, Primaria Sectorului 2 a interzis comercializarea bauturilor alcoolice in zona Arenei Nationale, joi, intre orele 16.00-24.00, pentru desfasurarea in siguranta a meciului de fotbal.

Steaua va intalni echipa VfB Stuttgart, joi, de la ora 22:05, pe Arena Nationala, in etapa a V-a a Grupei E a Europa League.

Citeste si: Reghecampf e increzator: Ne pregatim sa castigam toate cele trei puncte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.