Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu Dinamo Bucuresti, dupa ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, si-a reziliat contractul cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.

"In urma cu putin timp, am reziliat contractul cu Bonetti si cu tot staff-ul sau. Am gasit o formula sa reziliem pe cale amiabila. Nu a fost vorba de nicio clauza de reziliere, este o prostie asta. Dinamo nu avea sa-i dea niciun ban lui Bonetti. Domnul Dorinel Munteanu va fi prezentat maine (n.r.- joi) intr-o conferinta de presa. Astazi (n.r.- miercuri), el a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu Dinamo si maine urmeaza sa semneze si ceilalti colaboratori ai sai", a declarat actionarul clubului alb-rosu, Dragos Savulescu, pentru MEDIAFAX.

Actionarii formatiei din Stefan cel Mare au dorit inlocuirea lui Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, din cauza parcursului slab al echipei in Liga I.

Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, in deplasare, si 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupand locul 7 in clasament , la 16 puncte "distanta" de rivala istorica, aflata pe prima pozitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.