Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca nu are de gand sa isi schimbe decizia de a nu mai candida, in 2014, pentru inca un mandat in fruntea Federatiei Romane de Fotbal.
"Nu ma razgandesc. Nici daca ma roaga mama, la care tin foarte mult, nu raman la FRF! Nu stiu exact ce voi face la UEFA, unde acum sunt membru in Comitetul Executiv. Poate primesc alte misuni in 2016... Nu sunt obligat sa detin functie executiva la FRF, pentru a putea ramane la UEFA. Pot fi doar presedinte onorific la FRF. Alegerile la UEFA au loc in 2015", a declarat Sandu, potrivit evz.ro.

Presedintele FRF a comentat si anuntul cotidianului german Bild, conform caruia Arena Nationala nu a fost acceptata pe lista stadioanelor care vor gazdui meciurile de la Euro 2020: "Orasele se vor stabili in ianuarie anul viitor, nu acum. Nu stie Bild-ul mai bine decat mine!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.