Noul antrenor al celor de la Universitatea Cluj, Marius Sumudica, a declarat ca nu ar fi acceptat sa preia echipa daca Florian Walter ar mai fi detinut pachetul majoritar de actiuni.

"E o provocare pentru mine, o echipa cu istorie. Am venit la Cluj cu inima deschisa. Am vorbit doar la telefon cu unul din fratii Bultoc. Mi-a spus ca luni va plati toate datoriile si ca va veni la echipa. Am mers pe incredere pentru ca nu m-am intalnit cu el in viata mea", a declarat Sumudica, potrivit prosport.ro.

"La Rapid m-am realizat ca jucator, dar eu nu prea tradez. Am pus tot timpul publicul pe primul plan, e un dezavantaj pentru "U" ca am venit inaintea meciului cu Rapid pentru ca probabil ei se vor mobiliza mai bine. Rapid poate sa faca si un joc execrabil, dar si unul extraordinar. Ma acuza ca le-am furat laptopul si imprimanta, dar eu l-am sunat pe domnul Copos si l-am intrebat daca nu vrea sa-i dau inapoi Ipad-ul pe care mi l-a facut cadou. Mi-a spus "Nu Sumi, l-am luat din banii mei", iar atunci i-am inchis. Ce sa fac cu laptopul si imprimanta?", a mai adaugat noul antrenor al "sepcilor rosii"

"Ma voi intalni si cu suporterii daca vor sa stam de vorba. Am inteles ca vor sa ma puna sa jur pe Biblie. Cand vor, sa ma cheme si merg la discutii. N-as fi aici daca Walter ar mai fi patron, nu as putea conduce o echipa cu patronul in alta parte. Cine ma cunoaste stie ca nu ma prostituez", a concluzionat Sumudica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.