Condusa la pauza cu 1-0 de Dinamo intr-un nou episod din eternul derby al fotbalului romanesc, Steaua a revenit spectaculos in partea secunda si s-a impus la final cu 3-1 prin golurile marcate de Raul Rusescu (2) si Lukasz Szukala.

Pentru Dinamo a deschis scorul Marius Alexe in finalul primei reprize, iar Dinamo a avut un penalty clar neacordat la scorul de 1-1, atunci cand Chipciu trebuia eliminat. In urma acestui rezultat diferenta intre cele doua echipe este de 13 puncte in favoarea Stelei.

Calculele hartiei s-au respectat in debutului meciului si Steaua a fost echipa mai prezenta la constructie. Asezati in de acum clasicul 4-2-3-1, jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf au luat cu asalt poarta lui Balgradean, dar fara a avea ocazii clare de gol.

Dinamo a inceput prudent in cunoscutul stil italienesc de aparare si distrugere a jocului adversarului, iar tactica lui Dario Bonetti avea sa dea roade.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.