Antrenorul echipei suedeze Halmstads BK, Jan Andersson, considera corect rezultatul meciului cu Steaua, pierdut cu scorul de 0-3, in grupa C a Cupei UEFA, felicitand formatia pregatita de Oleg Protasov pentru performanta de a se califica in 16-imile competitiei.
"Rezultateul este corect. Am avut o sansa de gol pana la deschiderea scorului, dar sutul a fost deviat. La puza am simtit ca putem reveni si ca, daca jucam foarte bine, putem obtine macar un egal. Intr-un asemenea meci nu ai multe ocazii, ci doar doua sau trei si trebuie sa le concretizezi. Steaua a jucat foarte biune, iar jucatorii mei au evoluat bine tinand cont ca am jucat multe partide in acest sezon", a spus tehnicianul suedez.

Jan Andersson a adaugat ca, si in cazul in care ar fi obtinut o victorie miercuri, acest rezultat nu ar fi fost suficient pentru a obtine calificarea. "Chiar daca invingem, pana la urma tot pierdeam, pentru ca nu mai aveam sanse de calificare. Bineinteles ca am crezut in victorie, altfel as fi suporter sau ziarist, insa ca antrenor trebuie sa cred in echipa mea. Normal ca Steaua era favorita si din pacate astazi nu s-a produs nici o surpriza. Steaua poate ajunge departe in Cupa UEFA, insa, din pacate pentru ea, mai sunt si alte echipe bune in competitie", a spus Jan Andersson, care s-a aratat impresionat de atmosfera creata de suporterii echipei Steaua prezenti la stadion.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.