Steaua s-a impus cu 4-0 in meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistrita, doua goluri fiind marcate de Mihai Costea si doua de Raul Rusescu. Steaua a condus cu 3-0 la pauza, dupa o prima repriza de senzatie.

Dupa remiza din etapa trecuta cu Pandurii, Steaua a decis sa nu mai riste surprize in goana pentru titlu si a rezolvat meciul cu Bistrita din ghencea inca din prima repriza. Trupa lui Reghecampf a zburdat pe teren, iar Mihai Costea, aflat la primul meci ca titular in acest sezon, a aratat o mare pofta de joc si a demonstrat ca si-a meritat titularizarea.

Costea a deschis scorul inca din minutul 7, dupa un corner executat scurt de stelisti de pe stanga, reluand cu capul in plasa de la marginea careului mic. Cateva minute mai tarziu, Nikolic a fost si el aproape de gol, ratarea muntenegreanului fiind urmata de alte doua ocazii ale lui Costea. Rusescu apoi a trecut pe langa gol, Dolha respingand cu varful degetelor sutul din afara careului.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.