Campioana la handbal masculin HCM Constanta a invins, la Buzau, in cea de-a patra partida din grupa B a Ligii Campionilor, formatia slovena Celje, scor 22-17 (10-5).

Aflata la cea de-a 100-a partida in cupele europene, HCM a inceput cu ambitie partida cu Celje, conducand dupa 6 minute, cu 4-0. Iuresul campioanei Romaniei a putut fi intrerupt doar de time-out-ul slovenilor, care nu se regaseau, scrie OnlineSport.ro.

Apararea constantenilor a functionat excelent, iar finalizarile au continuat cu precizie, 7-1 (min. 16), in timp ce Mihai Popescu a facut minuni in poarta. Celje a cerut inca un time-out, antrenorul slovenilor fiind exasperat de imposibilitatea jucatorilor sai de a reduce handicapul. HCM nu a putut fi insa oprita, contraatacurile fiind arma principala, prin care si-a pastrat avantajul, 9-2 (min. 19) si 10-5 la pauza.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.