Fundasul Stelei, Vlad Chiriches, este unul dintre cei mai curtati fotbalisti romani ai momentului. Dupa ce presa italiana a scris despre interesul celor de la AC MIlan pentru jucator, agentul sau, Ioan Becali, a anuntat ca Vlad Chiriches nu este urmarit doar de formatia patronata de Silvio Berlusconi.

"La meciul cu Olanda n-a fost doar Milan sa-l vada, ci si Juventus si Inter, daca e sa ne referim doar la Italia. Din strainatate au mai venit si reprezentanti ai lui Real Madrid, deoarece ii place foarte mult lui Mourinho. Este un baiat cu multe calitati si este un fundas foarte flexibil", a declarat Becali, potrivit prosport.ro.

Agentul a vorbit si despre posibilitatea ca transferul sa se realizeze.

"Este frumoasa comparatia lui Chiriches cu Chivu, care este un jucator extraordinar. Sper ca va ajunge la acelasi nivel. Daca vine Chiriches in Italia? Ramane de vazut cine va reusi sa-l convinga pe varul meu, care este patronul Stelei. Dar cu o oferta convenabila transferul s-ar putea face in ianuarie", a mai adaugat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.