Echipa nationala a Romaniei a avut nevoie de patru meciuri pentru a cunoaste, intr-un final, gustul infrangerii in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Dupa trei victorii entuziasmante ale "tricolorilor", reprezentativa similara a Olandei i-a repus cu picioarele pe pamant pe jucatorii antrenati de Victor Piturca.

Infrangerea suferita in fata "Portocalei Mecanice" este cea de-a 195-a din istoria nationalei Romaniei, a 47-a pe teren propriu si cea de-a opta in fata batavilor, transmite frf.ro.

Totodata, infrangerea de marti seara a reprezentat primul insucces al nationalei Romaniei suferit pe Arena Nationala, tocmai in ziua in care cei 53.329 de spectatori prezenti la meci au doborat recordul de asistenta de cel mai mare stadion al tarii.

Potrivit site-ului oficial al Federatiei Romane de Fotbal, ultima infrangere la trei goluri diferenta de pe teren propriu s-a petrecut la 06.09.2008, 0-3 cu Lituania la Cluj, iar ultima oara cand am primit acasa cel putin patru goluri a fost la 29.03.2003, Romania – Danemarca 2-5, pe fostul stadion National.

Cu ocazia meciului de marti seara, Steaua a devenit clubul care totalizeaza cele mai multe selectii, intr-o ierarhie a cluburilor de care au apartinut de-a lungul timpului jucatorii care au evoluat pentru nationala. Pana la acest meci, se afla la egalitate cu Dinamo, cu 1358, acum Steaua avand 1363.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, marti, pe Arena Nationala din Bucuresti, cu scorul de 4-1, de reprezentativa Olandei, intr-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.