Oleg Protasov este convins ca trei puncte obtinute asta-seara ar rezolva in mare parte calificarea echipei in primavara europeana si ar mai alina din iminenta despartire de clubul din Ghencea de la iarna.

Desi a negat ca ar negocia cu ucrainenii de la Dnepr, Oleg Protasov a afirmat in conferinta de aseara ca este presat de cateva probleme personale care l-ar putea forta sa plece intempestiv din Ghencea.
"Nu am discutat cu nici o echipa si am contract cu Steaua cel putin pana la sfarsitul acestui tur de campionat. Exista cateva probleme personale ce m-ar putea determina sa ma despart de formatia din Ghencea, dar nu am luat nici o hotarare in acest sens. Daca o voi face, ma voi consulta si cu familia", a spus ucraineanul.

El a incercat sa pastreze un tonus ridicat in sanul echipei dupa atmosfera tensionata creata in jurul plecarii sale in tara natala. "Vreau sa cred ca baietii nu au fost afectati de ceea ce s-a intamplat in ultimele zile. Mergem foarte bine in grupele UEFA, iar acest meci cu Halmstad are un rol foarte important pentru noi. Avem nevoie de victorie ca de oxigen". Oleg si-a exprimat speranta ca il va putea folosi pe Mirel Radoi din primul minut. "Cred ca Radoi va fi apt sa intre pe teren". Altfel, Mihai Stoica, prezent si el la conferinta de aseara, a tinut sa linisteasca intreaga suflare stelista. "Nu plec de la Steaua chiar daca Oleg are sanse minime sa mai ramana. Am fost singurul care am stiut de oferta de la Dnepr. In vara, Protasov i-a refuzat pe ucraineni si ne-a ales pe noi".

De partea cealalta, Jan Andersson, antrenorul lui Halmstad, si-a exprimat si el ambitiile legate de partida cu Steaua: "Mi-as dori sa facem un joc bun si sa incercam obtinerea unui punct".

Gigi face presing la Oli

Gigi Becali, finantatorul Stelei, pregateste serios inscaunarea lui Cosmin Olaroiu pe banca tehnica a campionilor. Becali a fost vazut ieri in cafeneaua Ambiance, situata pe Calea Floreasca, alaturi de tehnician. Cei doi au discutat detaliile numirii lui Oli in Ghencea, asta in conditiile in care Protasov va da curs ofertei de la Dnepr. Normal, Becali si Olaroiu au vorbit si despre primul mandat in Ghencea al antrenorului, care s-a petrecut in sezonul 2002-2003. Intrevederea a durat aproximativ 45 de minute, cei doi plecand separat pentru a nu atrage atentia.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.