Helmuth Duckadam si Cornel Dinu vor fi externati vineri de la Spitalul de Urgenta Floreasca, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Medicul Serban Bradisteanu, care i-a operat pe Duckadam si Dinu, va sustine, vineri, la ora 14.00, la Biblioteca Spitalului Floreasca, o conferinta de presa in care va prezenta informatii despre starea celor doi.

Potrivit surselor medicale citate, atat Helmuth Duckadam, care in 25 septembrie a fost operat pentru eliminarea unui anevrism arterial, cat si Cornel Dinu, internat din 30 septembrie, dupa ce i s-a facut rau intrucat si-a neglijat tratamentul administrat dupa operatia de by-pass coronarian la care a fost supus in urma cu un an, s-au recuperat bine, starea lor fiind buna.

In 2 octombrie, Helmuth Duckadam a fost transferat de la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, unde a stat dupa interventia chiurgicala, in acelasi salon cu Cornel Dinu, "ca sa-ti tina de urat unul altuia", declarau pentru MEDIAFAX surse medicale.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat, in 30 septembrie, la Spitalul Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, intrucat de mai mult zile nu isi mai luase tratamentul. Dinu si-a neglijat tratamentul prescris de medici, s-a deshidratat si a acuzat stare de lesin. El a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara, dupa ce a acuzat o stare de rau si a sunat la ambulanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.