“FAlcosul” a recunoscut ca la finalul anului va fi analizata prestatia echipei din acest sezon. Postul de antrenor principal, dar si pozitia mai multor jucatori sunt puse de acum sub semnul intrebarii

Tehnicianul "cainilor" a acceptat ca drumul sau se poate desparti de cel al lui Dinamo.

Domnule Andone, mai aveti puterea sa zambiti...

Meciul cu Poli va fi capital, victoria in acea partida este ultima solutie pentru multi de aici, poate si pentru mine, si pentru multi jucatori. Este foarte normal sa se ia masuri, este o solutie logica sa se schimbe ceva, pentru ca si asteptarile au fost foarte mari. Am ajuns foarte sus, am fost cea mai ofensiva echipa si eu zic ca putem reusi in continuare daca vom schimba atitudinea.

Care ar fi explicatiile acestei perioade nefaste?

Jucatorii accidentati au contat foarte mult, iar ceilalti care au intrat trebuia sa demonstreze ca au valoare. Eu trebuie sa le explic fotbalistilor ce au gresit si sa schimb ce nu a fost in regula. Oricum se va face o analiza la finalul turului si vom vedea ce s-a intamplat. Linia trebuie trasa dupa o perioada, nu doar dupa doua meciuri pierdute, pentru ca aceeasi echipa, cu acelasi antrenor, a castigat, 5-1, cu Everton. Poate vine un alt antrenor mai luptator decat mine.

Ce alte probleme mai au jucatorii?

Cauzele rezultatelor sunt accidentarile si o incredere prea mare in fortele proprii, am crezut ca suntem zmei, si lipsa de solutii de a schimba jucatorii iesiti din forma. De felul meu sunt luptator, imi cunosc si calitatile, si defectele si spun ca aceasta echipa poate castiga joi. Daca nu vom face patru puncte in UEFA si nu vom castiga cu Poli, poate nici nu meritam sa mai fim aici. Probleme sunt de concentrare si de atitudine. Am luat meciurile prea in usor si s-a ajuns prea departe.

Nelutu Sabau, primul pe lista "cainilor"

Imediat dupa intalnirea din Cotroceni, conducerea "cainilor rosii" l-a si contactat pe Ioan Ovidiu Sabau pentru a prelua banca tehnica a echipei. Nelutu ar fi amanat un raspuns clar pana la incheierea sezonului, el dorind ca in primul rand Dinamo sa se desparta in mod oficial de Andone, dar in acelasi timp sa vada si cum se vor linisti apele la nivelul conducerii. Din cate se pare, Ioan Andone ar fi avut o intalnire, duminica seara, cu Nicolae Badea, in care tehnicianul si-a exprimat disponibilitatea de a renunta daca se considera ca el este principalul vinovat de rezultatele echipei. Presedintele dinamovist a amanat insa o decizie pana la finalul sezonului, atunci cand se va restructura si lotul, multi dintre jucatori fiind considerati ca inacceptabili pentru Dinamo.

Probleme de arbitraj

Ioan Andone a dat vina si pe prestatia brigazii de arbitri la meciul cu FC National. "Am primit doua goluri mincinoase. La primul a fost ofsaid, iar la al doilea trebuia acordat fault la Daouda. De altfel, Tudor (foto) mi-a recunoscut ca a fost contact. Nu ne ascundem dupa erorile de arbitraj, poate ca altadata am castigat meciuri pe greselile arbitrilor". Tehnicianul a recunoscut ca schimbarea lui Moti a fost doar tactica, fundasul nefiind accidentat.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.