Universitatea Cluj a castigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu Ceahlaul Piatra Neamt, ultima a ardelenilor pe Cluj Arena.
 
 
 
 

La ultimul meci in fata propriilor suporteri pe Cluj Arena, Universitatea Cluj a vrut sa-si ia ramas bun cu un joc bun si, mai ales, cu victorie. Ardelenii au inceput timid meciul, pe fondul dominarii teritoriale a Ceahlaului, dar au echilibrat in scurt timp jocul si s-au instalat la carma, potrivit OnlineSport.ro.

Paulinho a ratat o mare șansa de gol in minutul 16, cand a trimis peste poarta, dar clujenii n-au renuntat la presiune și in minutul 24 au deschis scorul. La capatul unei actiuni rapide de atac, Alex dos Santos a marcat cu un sut cu latul din interiorul careului la coltul lung.

Pana la pauza, ambele echipe au mai avut doua mari șanse de a marca. Ceahlaul putea egala cu ajutorul unui autogol, dupa ce Vasile Gheorghe a deviat nefericit o centrare din corner, dar fundasii Universitatii au salvat de pe linia portii, pentru ca in minutul 42 Universitatea sa fie aproape de 2-0, cand sutul lui Draghici s-a dus milimetric pe langa coltul lung.

Citeste mai mult pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.