Dupa ce Primaria Generala a Capitalei a aprobat o sponsorizare de un milion de lei pentru Oltchim Ramnicu Valcea, directorul de afaceri publice din cadrul Petrom Romania, Razvan Nicolescu, a anuntat ca OMV Petrom va deveni sponsorul principal al campioanei Romaniei.

"Este deja o decizie clara de finantare luata la nivelul Petrom, de a ne implica in acest sezon in sustinerea echipei de handbal. Oltchim este un brand national si tinand cont ca are sanse reale de a obtine rezultate la cel mai inalt nivel, am decis sa ne asociem. Am mai sponsorizat si echipa feminina de gimnastica, ne-am alaturat sportivelor intr-un moment dificil, dupa un Campionat Mondial fara medalii in 2011. Am pus umarul la reconstructia echipei alaturi de Mariana Bitang si Octavian Bellu, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Ne dorim sa avem acelasi succes si cu echipa de handbal", a declarat Nicolescu pentru ProSport.

De asemenea, Nicolescu a afirmat ca OMV Petrom va contribui cu "o suma mare" la bugetul echipei de handbal feminin.

"Toate detaliile contractului le vom prezenta in urmatoarele zile, dupa ce vom semna actele. Inca nu putem dezvalui cifrele, dar pot sa va spun ca oferim o suma mare la Oltchim", a mai adaugat reprezentantul Petrom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.