Steaua s-a impus cu 1-0 in meciul de pe Arena Nationala cu FC Copenhaga, pe barba lui Nikolic, la propriu si la figurat, joi seara, in Liga Europa. A fost golul care a facut diferenta, marcat cu barba, mingea ajungand dintr-o deviere in plasa danezilor. Steaua urca in urma acestei victorii pe primul loc al grupei. 

Chiar daca remiza din prima partida din grupe, cu Stuttgart, ar fi trebuit sa aduca o foame mai mare de puncte a Stelei in al doilea meci cu Copenhaga, meciul de pe Arena Nationala n-a aratat ca Steaua este dispusa sa riste, relateaza OnlineSport.

Prima repriza a fost una extrem de slaba, in care ambele echipe au pus prudenta pe primul plan, astfel ca jocul n-a oferit aproape nimic.

Presiunea stelista la poarta adversa a crescut treptat in intensitate, iar in minutul 83 eforturile ros-albastrilor au dat roade, dar si cu ajutorul Zeitei Fortuna. Tanase a centrat sutat din dreapta careului advers, mingea a fost respinsa de un danez cu capul chiar in Nikolic, mingea sarind cu mult noroc din muntenegrean in poarta. Nikolic a fost lovit direct in barbie de mingea deviata de un aparator, apoi balonul a lovit un alt danez aflat in defensiva si a intrat fulgerator in poarta. O faza demna de o masa de biliard.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.