Dinamo s-a impus cu 3-0 pe Arena Nationala in fata celor de la Pandurii Targu Jiu, un meci in care gorjenii au avut posesia,dar Dinamo a venit cu golurile. Alex Curtean, Marius Alexe si Ionel Danciulescu au marcat pentru Dinamo in meciul din etapa a X-a.
Gorjenii s-au dus la Bucuresti cu gandul doar la victorie, la cele trei puncte care i-ar fi putut aduce la egalitate cu Steaua in fruntea clasamentului. Tot la victorie s-au gandit si dinamovistii, sustinuti pe Arena Nationala de o galerie numeroasa, care l-a comemorat la acest meci pe Catalin Haldan.

Doar 6 minute au trecut de la startul meciului si Dinamo avea deja avantaj pe tabela, dupa ce Curtean a deschis scorul cu un sut splendid din marginea careului la coltul din stanga. Gorjenii s-au napustit imediat la poarta dinamovista, dar mingea trimisa cu capul de Matulevicius a fost scoasa de la coltul scurt de Naumovski, pentru ca apoi Viera sa trimita cu capul in transversala.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.