Ros-albii au avut o evolutie catastrofala, in timp ce formatia “bancara” a facut un meci excelent.

De cate ori a fost in Cotroceni in ultimele trei sezoane, echipa din Soseaua Stefan cel Mare s-a intors infranta. La fel s-a intamplat si ieri dupa-amiaza, cand Dinamo a cedat prima pozitie a clasamentului rivalei de-o viata, Steaua.

Oaspetii au inceput haotic, iar elevii italianului Bergodi s-au aparat atent si au speculat bresele lasate in aparare de Dinamo. In minutul 4, lui Zicu i se anuleaza un gol pe motiv de ofsaid, dupa ce Baltoi a atins balonul din pozitie afara din joc. Tensiunea creste in tribuna populata mai mult de dinamovisti, insa Abiodun a trimis un sut puternic in transversala (‘25), calmand pentru moment spiritele.

Cand toata lumea se pregatea sa plece la cabine pentru obisnuita pauza, Griffiths inscrie la o pasa excelenta semnata de Ionut Savu (‘44). Ioan Andone incearca sa improvizeze la inceputul partii secunde si face o schimbare fatala, Moti - Daouda. Ultimul este depasit la 20 de secunde de fluierul de inceput al reprizei a doua, iar Griffiths inscrie ca la antrenament. 2-0 si in Ghencea se jubila, in timp ce fanii lui Dinamo si-au pus mainile in cap. Apoi Andone mai face o schimbare din care nimeni nu intelege nimic: iese atacantul Baltoi si intra fundasul Pulhac (‘67)! Ionut Savu se joaca in careul advers cu fundasii adversi, dar este deposedat in extremis de Gaev (‘83).

Dinamo a atacat in valuri degeaba, pentru ca rezultatul a ramas cel stabilit in debutul partii secunde. Ar mai fi de notat faptul ca atacantul Claudiu Niculescu a trimis balonul in bara in prelungiri, executie care n-a mai impresionat pe nimeni. Dinamo pierduse sefia.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.