Ucraineanul ne paraseste dupa ultima etapa de campionat pentru ca a primit o oferta tentanta, de 600.000 de euro, de la formatia Dnepr Dnepropetrovsk. Oficialii din Ghencea asteapta ca antrenorul sa-si dea demisia pentru a nu-i plati daunele prevazute in contract.

Asa cum ProSport a anuntat in premiera saptamana trecuta, zilele lui Protasov in Ghencea sunt numarate, locul sau urmand sa fie luat de Olaroiu.
Ofertat de echipa ucraineana Dnepr, din orasul natal al lui Oleg, tehnicianul este aproape de a-si rezilia contractul cu Steaua.

Informatia a transpirat in presa din tara lui Protasov, iar surse din anturajul Stelei confirma aceasta mutare. "Este posibil sa plece, dar sa califice echipa in primavara europeana", ne-a declarat laconic Gigi Becali. "Daca se va desparti de Steaua, va trebui sa-mi plateasca clauza de reziliere", a adaugat latifundiarul. Suma prin care se rupe acordul cu Steaua se invarte in jurul a 150.000 de dolari, bani ce vor fi platiti de clubul ucrainean.

E foarte probabil ca meciul de duminica, cu FC Vaslui, din ultima etapa a turului, sa fie ultimul joc al Stelei cu Oleg Protasov pe banca, conditia fiind ca ros-albastrii sa invinga miercuri pe Halmstad si sa-si asigure calificarea din grupe. "Nu am de ce sa plec de la aceasta echipa. Ce motivatie as avea sa fac acest lucru? Nu am nici o oferta", ne-a declarat ieri tehnicianul din Ghencea.

Ruptura a fost infirmata si de Meme Stoica, in cadrul emisiunii "Minutul 91": "Oleg nu va pleca acum. Stiu de oferta de la echipa din orasul lui natal, dar nu cred ca ii va da curs. Si-a dat cuvantul". Paradoxal, zvonurile legate de plecarea lui Oleg Protasov s-au amplificat chiar in ziua in care Steaua a revenit liderul Diviziei A. Surse din anturajul Stelei sustin ca Gigi Becali a ajuns deja la un acord cu Cosmin Olaroiu, care ar putea prelua echipa in maximum doua saptamani.

MOMENTE-CHEIE

min. 4: Drida a avut prima ocazie a meciului, dar sutul sau de la 25 de metri a lovit plasa laterala
min. 26: Draghici a trimis un sut de la 24 de metri, lateral dreapta, mingea fiind deviata in plasa de Mihart printr-un plonjon la 6 metri, 1-0
min. 52: Angajat de Radoi in careu, Nicolita a patruns pe stanga si l-a invins pe Hotoboc printr-un sut la coltul lung, restabilind egalitatea
min. 59: Mircea Gheorghe i-a tras o palma lui Nesu si a vazut cartonasul rosu de la centralul Ionica Serea
min. 71: Dica a sutat din prima, din centrul careului, mingea a lovit transversala si a intrat in poarta lui Hotoboc, consfintind victoria Stelei


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.