Primaria Capitalei va sponsoriza cu un milion de lei echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, suma urmand sa fie alocata din fondul de rezerva al municipalitatii, potrivit unui proiect de hotarare aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB). 

Potrivit MEDIAFAX, Proiectul de hotarare are inclus in anexe un referat al presedintelui clubului Oltchim Ramnicu Valcea, in care se mentioneaza ca, in prezent, gruparea sportiva se confrunta cu o situatie financiara deosebit de grea si nu mai poate sustine echipa de handbal ferminin.

Potrivit proiectului, banii alocati vor fi destinati participarii echipei de handbal feminin la competitiile internationale in care aceasta este deja angrenata (Liga Campionilor - n.r.).

Dupa supunerea la vot a proiectului, consilierii PDL din CGMB au contestat numaratoarea voturilor. Potrivit acestora, proiectul nu ar fi intrunit numarul de voturi necesare aprobarii, insa presedintele de sedinta a declarat proiectul ca fiind votat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.