Cu o echipa plina de rezerve si cu trei jucatori in minus pana la final, Steaua a suferit indelung in meciul cu FCM Targu Mures din Ghencea.

Steaua se duce in optimile Cupei datorita golurilor marcate de Mihai Costea si Nikolic, scor final 3-1. Steaua a terminat meciul cu trei oameni mai putin, Gardos fiind eliminat, iar Szukala si Parvulescu accidentati inainte de incheierea jocului

Muresenii s-au asezat pe trei linii in aparare inca din start, sperand ca printr-o defensiva aglomerata sa taie chiar din primele minute avantul ros-albastrilor, care au aliniat in primul 11 o ehipa plina de rezerve.

Cu o echipa plina de rezerve si cu trei jucatori in minus pana la final, Steaua a suferit indelung in meciul cu FCM Targu Mures din Ghencea. Steaua se duce in optimile Cupei datorita golurilor marcate de Mihai Costea si Nikolic, scor final 3-1. Steaua a terminat meciul cu trei oameni mai putin, Gardos fiind eliminat, iar Szukala si Parvulescu accidentati inainte de incheierea jocului

Muresenii s-au asezat pe trei linii in aparare inca din start, sperand ca printr-o defensiva aglomerata sa taie chiar din primele minute avantul ros-albastrilor, care au aliniat in primul 11 o echipa plina de rezerve.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.