Universitatea Cluj a fost invinsa pe propriul teren cu 2-1 de Dinamo, intr-un meci cu trei goluri decise de erori de arbitraj.

In fata unui stadion superb, dar gol mai bine de jumatate, U Cluj si Dinamo au incercat sa ofere spectatorilor prezenti un meci demn de un derby cu vechime in fotbalul romanesc. Partida de pe Cluj Arena a fost una frumoasa, chiar daca nu a avut multe elemente de mare spectacol, scrie OnlineSport.ro.

Din pacate, eroul principal al primei reprize nu a fost vreun jucator ci arbitrul intalnirii. Teo Craciunescu s-a dat in spectacol cu mai multe decizii eronate, cele mai grave fiind cele doua penalty-uri acordate.

Prima data a aratat punctul cu var Craciunescu in minutul 7, dupa ce Viorel Dinu a cazut usor in careul advers in duel cu Pulhac. U Cluj a primit penalty si a deschis scorul prin acelasi Viorel Dinu, care l-a invins pe Naumovski cu un sut in dreapta jos.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.