Fanul dinamovist ramas in Bulgaria pentru a raspunde penal pentru ultraj la adresa unui politist, a fost ieri judecat si a primit o pedeapsa de un an de inchisoare, dar cu suspendare.

Robert Tiucu este unul dintre cei cinci ultrasi retinuti in Bulgaria din cauza violentelor de strada ce au precedat meciul dintre Levski Sofia si Dinamo Bucuresti, din grupele Cupei UEFA. Ceilalti patru au fost judecati cu zece zile in urma si au primit o pedeapsa de trei luni cu suspendare. Doi dintre acestia au fost prezenti ieri la procesul lui Tiucu pentru a depune marturie despre nevinovatia acestuia in capul de acuzare legat de lovirea unui politist.

Sentinta primita de fanul dinamovist ieri poate fi contestata prin apel. Robert, in conformitate cu procedurile justitiei bulgare, va trebui sa mai ramana sapte zile in Bulgaria. Cheltuielile pentru judecata in valoare de 445 de euro vor suportate de catre partea romana.

Tot ieri a fost scos de sub acuzatia de viol fotbalistul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.