Fostul tenisman Ion Tiriac a fost de trei ori finalist al Cupei Davis cu echipa Romaniei si detine 22 de titluri la dublu in palmares.

Jucatorii admisi in Hall of Fame vor fi anuntati la inceputul anului viitor, iar ceremonia de primire va avea loc pe 13 iulie la Rhode Island din Newport. In International Tennis Hall of Fame au fost inclusi 225 de jucatori din 19 tari, incepand cu 1955, scrie adevarul.ro.

Alaturi de Tiriac, dublu medaliat cu aur la Universiada de vara de la Budapesta (1965), au mai fost nominalizati pentru panteonul gloriilor tenisului elvetianca Martina Hingis, germanul Michael Stich, cehoaica Helena Sukova, australianca Thelma Coyne Long, castigatoare a 19 titluri de Grand Slam intre anii ‘30 si ‘50, americanul Charlie Pasarell.

Fostul partener de dublu al lui Ion Tiriac, Ilie Nastase, primul lider din istoria clasamentului ATP, a fost inclus in Hall of Fame inca din 1991.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.