Antrenorul ros-albastrilor vrea ca echipa sa joace cu multa daruire, iar fotbalistii sa demonstreze forma buna in care se afla.

Stelistii au aratat ieri la conferinta de presa o mina relaxata inaintea partidei de la Petrosani.
Oleg Protasov a spus ca echipa se afla pe un drum bun si ca este intr-o forma care-i permite sa atace cu incredere meciurile pe care le mai are de jucat. Ucraineanul a mai afirmat ca singura problema pentru ros-albastri o reprezinta starea terenurilor pe care vor juca in aceste ultime patru partide. "Singurul lucru de care ma tem este starea suprafetelor de joc, pentru ca Steaua este o echipa tehnica si mi-as fi dorit sa evoluam pe un teren mai bun".

Pentru aceste ultime doua etape, Nicolae Dica isi doreste ca formatia sa sa obtina doua victorii care sa ii tina pe stelisti aproape de primul loc. "Totul depinde de noi, nu trebuie sa ne intereseze ce face Dinamo", a adaugat Dica. Fundasul Mihaita Nesu, proaspat selectionat in echipa nationala, a spus ca meciurile cu Jiul si cu FC Vaslui trebuie jucate cu multa daruire. "Avem nevoie de doua victorii in ultimele doua meciuri pe care le mai avem pana la finalul turului pentru a avea o vacanta linistita si pentru a putea urmari pasii gresiti ai adversarilor", a comentat Nesu.

"Jucatorii trebuie sa fie concentrati la maximum"

Chestionat in legatura cu tranferurile de care Steaua are nevoie in aceasta iarna, Protasov a spus ca este prea devreme pentru planuri. "Nu este momentul sa vorbim despre transferuri, pentru ca mai sunt meciuri de jucat. Trebuie sa-i lasam pe fotbalisti sa fie cu mintea numai la partidele pe care le mai au de disputat", a spus ucraineanul. Legat de dorinta lui Gigi Becali de a prelua pe FC Arges, Protasov nu a vrut sa comenteze daca si-ar dori vreun jucator pitestean. In schimb, Dica a spus ca "ar fi bine ca Gigi Becali sa investeasca la FC Arges. La Pitesti este un centru de copii foarte bun si probabil unii vor ajunge la Steaua".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.