La 12 ani de la primul sau turneu ca senior, Andy Roddick a decis ca este momentul sa se retraga.

Potrivit prosport.ro, americanul a disputat ultima partida din cariera lui la US Open, in compania argentinianului Juan Martin del Potro.

Meciul s-a incheiat cu victoria lui del Potro, scor 6-7(1), 7-6(4), 6-2, 6-4, care va da piept in sferturi cu favoritul numarul doi, Novak Djokovic.

"Pentru prima oara in cariera nu stiu ce sa spun. Off, Dumnezeule, de unde sa incep? De cand eram pusti am venit la acest turneu si ma simteam atat de norocos sa stau in tribune, acolo unde stati voi astazi si sa ii vad la lucru pe campioni. Iubesc fiecare minut, fiecare secunda petrecuta aici. A fost un drum lung, cu multe suisuri si coborasuri, dar si cu multe momente magice. Am apreciat intotdeauna ca mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat, chiar daca de multe ori stiu ca v-am dezamagit. Dar dragostea pe care mi-ati oferit-o nu poate fi comparata cu nimic", le-a spus Andy Roddick suporterilor prezenti la joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.