Stelistii nu-si pot scoate inca din minte esecul din fata norvegienilor de la Rosenborg, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, mijlocasul Nicolae Dica sperand ca in saisprezecimile Cupei UEFA sa-i intalneasca din nou pe nordici, pentru a-si lua revansa. "Obiectivul nostru este sa ne calificam in primavara europeana, nu conteaza locul de pe care o facem. Daca ne-am intalni cu Rosenborg ar fi si mai bine, am incerca sa ne luam revansa", a spus Dica.

Tinand cont ca pana la primavara mai este mult, stelistii si-au indreptat atentia spre Divizia A, acolo unde au programat pentru sambata o partida la Petrosani, in compania Jiului, echipa ce a remizat surprinzator pe terenul dinamovistilor. Prima conditie pe care Steaua trebuie sa o indeplineasca pentru a spera la titlul onorific de "campioana de toamna" este ca din ultimele doua meciuri sa adune sase puncte.

In ceea ce priveste lupta pentru titlu, Dica a subliniat faptul ca pana la finalul campionatului mai este mult, iar Rapidul si Poli Timisoara pot oricand sa ajunga foarte aproape de prima pozitie. "Si noi eram la cinci puncte de Dinamo si ne-am apropiat la doua", a spus Dica, iar Nesu l-a completat: "Este diferenta mica intre locul 1 si locurile 3-4 si lupta ramane deschisa, va fi un campionat frumos".

Cat despre posibila investitie a lui Gigi Becali la FC Arges, Nicolae Dica spune ca va fi benefica pentru Steaua. "In Trivale exista un centru de copii foarte bun si probabil vor fi jucatori care vor ajunge la Steaua", a comentat mijlocasul din Ghencea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.