Octavian Bellu va ocupa functia de presedinte al Consiliului National pentru Sport, organism care urmeaza sa fie infiintat si care se va afla in subordinea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

"Acest Consiliu National pentru Sport are ca principal obiectiv stabilirea oportunitatilor si prioritatilor in sportul romanesc. Infiintarea lui a fost inclusa in Hotararea de Guvern privind organigrama ANST si isi va incepe activitatea in cel mai scurt timp, prin ordinul presedintelui ANST. Sunt bucuroasa ca Octavian Bellu a acceptat functia de presedinte, dansul avand deja o prima discutie prinvind formarea unui registru national al bazelor sportive, pentru formarea unui patrimoniu", a declarat presedintele ANST, Carmen Tocala, conform romanialibera.ro.

De asemenea, presedintele ANST a tinut sa precizeze ca noua functie a lui Bellu nu implica renuntarea aceastuia la conducerea lotului national feminin de gimnastica.

"Aceasta functie a lui Octavian Bellu nu are nicio legatura cu continuarea sau nu a carierei sale de antrenor al lotului feminin de gimnastica. In acest Consiliu National pentru Sport va fi inclus si fotbalul. Am avut deja discutii preliminare cu Mircea Sandu si e normal sa fie inclus si fotbalul", a mai adaugat Tocala.

Presedintele ANST a afirmat ca CNS va avea mai multe ramuri, pentru sporturi olimpice, neolimpice, de masa, etc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.