Sport 27 August 2012 11:58
Dinamo a castigat intalnirea de pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti in prelungiri, prin golul lui George Tucudean.

Nici n-au apucat petrolistii sa se obisnuiasca mai bine cu atmosfera si terenul din Stefan cel Mare ca Dinamo a si deschis scorul. In minutul 3 Luchin a profitat de o pozitionare gresita a defensivei ploiestene la o lovitura libera a dinamovistilor si a inscris cu capul din interiorul careului mic, scrie OnlineSport.ro.

Replica Petrolului s-a lasat destul de mult asteptata. Dinamo a continuat sa fie echipa mai activa in atac, mai deschisa la ofensiva, dar fara sa mai creeze faze importante de poarta. Golul oaspetilor a venit insa la o faza care nu anunta pericol la poarta dinamovista. Hamza a profitat de o greseala a defensivei alb-rosilor, a sutat slab, dar la fel de slab a respins si Balgradean la picioarele lui Grozav. Acesta nu a asteptat prea multe invitatii si a reluat simplu din centru in poarta goala pentru 1-1.

Citeste intregul articol pe OnlienSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.