Un salariu de 3 milioane de dolari contra unuia de 120.000 $, un palmares impresionant fata de unul inexistent, 17 jucatori straini in echipa fata de numai unul in cealalta. Lucescu-tatal are toate atuurile de partea sa

La doar 36 de ani, Lucescu-fiul stie insa ca are viata in fata. si performanta poate incepe cu o dulce victorie impotriva parintelui sau! Rapid e pregatita sa infranga o echipa de milioane: sahtior. Asupra unei confruntari intre tata si fiu, normal ca planeaza suspiciunile. Mircea Lucescu demonteaza toate "acuzatiile": "Nu pot sa ma uit in ochii jucatorilor mei si sa le spun sa piarda. Nici Razvan nu poate sa le zica elevilor lui "stati linistiti, ca totul e aranjat". si eu, si Ravan ne vom apara numele si onoarea familiei".

Antrenor versat, nea Mircea cunoaste absolut totul despre Rapid, mai ales ca a pregatit gruparea giulesteana in urma cu sase ani. "E o formatie foarte mobila, jocul e bazat pe controlul balonului, pe tehnica. Ataca agresiv, pun presiune. Sper ca jucatorii mei sa inteleaga cat de serios e acest meci. Nicolae Constantin e cel mai important jucator al lor, prin spatiile pe care le creeaza in teren. Se lupta pentru fiecare balon. Echipa fiului meu sta bine si la mijlocul terenului, unde sunt Maldarasanu si Ilyes, ce evolueaza atat in defensiva, cat si in atac. Rapid e echipa buna, dar noi trebuie sa fim mai sus decat ei. Va fi un joc complex, o batalie mare", a radiografiat "Il Luce".

Tehnicianul lui sahtior a concluzionat: "Imi pare rau pentru Razvan, dar ne sunt necesare toate cele trei puncte. Vrem sa ne calificam de pe primul loc".

Suspiciuni. In ciuda asigurarilor de corectitudine ale lui Mircea Lucescu, intalnirea de azi trezeste suspiciuni la casele de pariuri, mai multe astfel de agentii blocand sau modificand cotele de castig ale meciului. Agentia Astra a blocat meciul incepand de ieri dimineata, dupa ce s-a pariat foarte mult pe o remiza. La casa de pariuri Gsb nu se poate miza pe "pauza-final" si "scor corect". Wettpunkt a optat pentru modificarea cotelor de castig. Daca initial o victorie a echipei sahtior avea o cota de 1,35, aceasta a fost modificata la 1,70. Cota pentru remiza a scazut de la 4,50, la 3,80, la fel si cea pentru o victorie a Rapidului, care este in prezent de 3,40, dupa ce initial a fost 5,50.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.