Actionarul FC Rapid, George Copos, a declarat ca gruparea giulesteana se va desparti de cativa jucatori dupa ratarea calificarii in play-off-ul Ligii Europa.

"Zilele acestea incercam sa transferam jucatori de la Rapid catre alte echipe, jucatori care nu au sanse sa prinda lotul de optsprezece. Pentru ca este pacat, sunt jucatori buni si, daca nu au sanse sa joace, ies din circuit. Lotul de 30 de jucatori este prea mare, el a fost pregatit pentru o participare a echipei in mai multe competitii. Dar acum, ca am iesit din Liga Europa, ne vom desparti de cativa. Trebuie sa ii lasam sa plece ca sa joace", a spus Copos, potrivit OnlineSport.ro.

Oficialul rapidist nu a dorit sa spuna numarul sau numele celor care vor pleca in perioada urmatoare. "Nu stiu, vor pleca unul, doi, trei, nu stiu exact. Dar e pacat sa stea si sa nu joace. Iar lotul e prea mare. Vor pleca fie definitiv, fie sub forma de imprumut, vom vedea", a mentionat actionarul giulestean.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.