Fostul patron al clubului InterBox a intiat o actiune judiciara, reclamand faptul ca nu si-a primit partea din drepturile de televizare a meciurilor disputate de Lucian Bute.

Eric Lucas a devenit proprietarul Interbox in 2004, preluand clubul de la promotorul aflat in faliment, care ii datora 100.000 de dolari constand in burse neplatite. In 2005, Lucas a vandut clubul pentru suma simbolica de un dolar grupului Sportscene.

Fostul proprietar a depus o plangere la Curtea Superioara sustinand ca exista o clauza a contractului de vanzare - cumparare, referitoare la drepturile de televizare a meciurilor lui Lucian Bute, scrie evz.ro.

Eric Lucas crede ca InterBox ii datoreaza 125.000 de dolari din drepturile pentru meciul lui Lucian Bute cu Edison Miranda (Centre Bell, Montreal, aprilie 2010), 26.175 de dolari pentru meciul cu Jesse Brinkley (Montreal, octombrie 2010) si 240.481 de dolari pentru meciul cu Brian Magee (Montreal, martie 2011), dar si pentru ultimele patru partide ale lui Bute, cele mai profitabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.