Promotia Superkombat, condusa de romanul Eduard Irimia, a devenit partener oficial la nivel global cu cea mai veche organizatie de kick-boxing din lume, K-1.

"Sunt fericit ca un lider al industriei europene precum Superkombat va ajuta K-1 si suntem norocosi de faptul ca ii avem alaturi pe Eduard Irimia si echipa lui pentru a putea dezvolta acest sport in toata lumea", a anuntat Doug Kaplan, CEO al K-1, printr-un comunicat remis de organizatia cu sediul la Hong Kong, scrie OnlineSport.ro.

Cu gale transmise in direct de Eurosport in 75 de tari de pe patru continente, Superkombat a devenit cel mai important nume la nivel european in productia de show-uri de stand-up (reguli K-1), iar prima gala unde cele doua organizatii vor colabora va fi K-1 Final 16, programata pe 14 octombrie in capitala Japoniei, Tokyo. De asemenea, vor lucra impreuna si pentru finala K-1 Max de la Atena, dar si pentru finala K-1 de pe 26 decembrie, gazduita de New York.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.