Cu doua goluri marcate in prelungirile fiecarei reprize, CFR Cluj se califica in play-off-ul Ligii Campionilor cu doua victorii in fata cehilor de la Slovan Liberec.

La adapostul avantajului minim obțtnut in turul de la Cluj-Napoca, CFR a inceput cu prudenta meciul din deplasarea de la Liberec. Elevii lui Ioan Andone au jucat destul de timid in prima repriza, fiind mai preocupati sa se apere decat sa atace, potrivit OnlineSport.ro.

Felgueiras a fost serios intrebuintat in prima repriza la fazele foarte periculoase de atac ale cehilor. Iar acestea nu au fost putine, portarul clujenilor reusind insa prin cateva parade senzationale sa tina inchisa poarta pana la pauza.

Daca cehii au atacat mai mult, fiind aproape tot timpul in ofensiva in jumatatea de teren a clujenilor, acestia au incercat de cate ori au avut ocazia sa surprinda pe contraatac. Sougou si Kapetanos au fost principalele arme de atac ale trupei lui Ioan Andone, grecul avand cateva sanse clare de a inscrie.

Citeste intregul articol pe OnlienSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.